Stopp!

Stoppa tiden! Jag hinner inte med! Jag har inte ens hunnit röra någon av balklänningarna idag. Bara jobbat, jobbat, jobbat och sen blir man mer eller mindre uppäten av barnen som vill ha assistans med olika saker. Lördagkvällen testade vi chokladfontänen Isa har byggt på tekniken i skolan. Det var med viss skepsis jag iakttog hennes idoga arbete, men ta mig tusan om hon inte fick den att fungera. Vi har en hel kastrull smält choklad i kylen…..

 Nu har hon tagit symaskinen i beslag och håller på att färdigställa blusen hon började med på textilslöjden, men inte hann klar eftersom det gick bort så många lektioner i slutet. Imorgon ska hon tydligen sy knapphål. Alltså får jag hålla mig till datorn, och sticka emellan en förklaring och en hjälpande hand mellan varven, medan balklänningarna ”hänger till sig”.
Dessutom har hon och min man ikväll agerat flyttkarlar till kompis med pappa som Isa ska flytta ihop med i höst. Lägg därtill ett årsmöte, så kan ni räkna ut statusen på de vuxna i den här familjen idag.
Färdiga för räven. En alvedonbryta och godnatt är vad som väntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.