Väckt och knäckt

Jag har inte trillat ur sängen i natt. Däremot väcktes jag av ett sms vid 4-tiden. Ett sms på min mans högljudda telefon. Jag flög rakt upp, innan jag fick lite ont i magen. Vem smsar den tiden om det inte har hänt något?
Svar: Telia.
Det är ju själva f*n att man ska bli väckt av ett teliautskick den tiden??

Då fick jag ännu ett tillfälle att sura över förlusten på övertid mot serieledande Örebro igår. Jag hade en riktig myskvällensam framför Leksandshockeyn, med mina stjärnljusstakar tända. För all del en jämn och kul match, men med marginalen till fel lag bara. Å andra sidan är väl en poäng på bortaplan mot serieledarna rätt bra. En Nordmalingsspelare hade Örebro på isen. Christoffer Norgren. Inte var jag särskilt ledsen över att det var han som inte rensade bort Olimb så att Leksand kunde kvittera med 12 sekunder kvar av ordinarie matchtid och därmed rädda en poäng. Jag menar, man får skilja på patriotismerna när det gäller viktiga saker!

Familjens alla pojkar, inklusive småkusinerna Eriksson och ett par kompisar till Anton tog Chryslern till Modo-Skellefteå.
Sonen gick till skolan i Skellefteå-tröja, Skellefteå-mössa och Skellefteå-halsduk. Glad som en lärka efter storvinst mot Modo.

Jag minns hur det var när jag gick på högstadiet här. Vissa dagar, efter hockeykvällar, gick man hellre till skolan än andra.
För övrigt noterar jag att om man googlar på Skellefteåtröja så är mitt gamm-gamla blogginlägg på sjunde plats. De sex första är från ett par månader tillbaka när Luleåsupportrarna brände en Skellefteåtröja.
 
Det här är dock ursprungsinlägget
Begrava Renberg
DelaKommentarer (1 st)
 – 17 maj 2007 16:04
Jag lägger alltid en bit tidningspapper i botten på vår kompostlåda som står på diskbänken. En sån där vanlig plastbytta som jag tömmer i stora komposten varje dag. När jag vek ihop det rosa tidningspapperet från sportbladet och pulade ner det i kompostlådan, fick jag Mikael Renberg i Skellefteåtröja i botten av plastbyttan.
Hur sjukt det än låter blev jag nästan euforiskt glad över att tömma äggskal och slafsiga teblad  över honom. Jag dränkte hans skellefteåtröja med gammalt sliskigt ris och morotsskal. Sen hällde jag den på diskbänken och tänkte att nu kommer min man att hälla en massa äckel över honom också. Intet ont anande.
Sen blir han trädgårdsjord till mina jordgubbar Renberg. Då har man ju haft lite nytta av honom också.
 
 Kommentarer (1 st)
AIKare
19 juli 2007 08:42
Här sitter man och surfar helt fridfullt, och plötsligt hamnar man på en blogg med ett kort av en brud och en text om kompost med Renberg i…och detta efter att jag googlat efter en "Skellefteå-tröja". Ha de bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.