48 Crash

Dagarna snurrar på i ett rasande tempo och jag får massor gjort, trots att listan på saker jag vill göra inte verkar bli kortare.
Det blir å andra sidan inte listan på saker jag INTE vill göra heller. Som att skotta snö två timmar igår, vilket spräckte min tidsplan den förmiddagen.
Så för att effektivisera låste jag ytterdörren, hoppades att ingen skulle komma hem, klädde av mig i princip naken, mosade in en hårfärgning och bakade tårta naken i köket i kletigt hår innan jag skulle skölja ur den i duchen. Det gick finfint.

Igår kväll var jag på middag i stan med fastighetsmäklaren, rektorn och enhetschefen och pratade akamedikerförakt, dödsångest, svärmors- och  släktrelationer och hur man hanterar och bryter beteenden.
Det stora ämnet var dock "Vad är lycka och när var du riktigt lycklig senast".
Som vanligt en väldigt givande kväll som alltid föder nya tankar. När de övriga drog ut på krogen skjutsade min son hem sin vindruckna moder för att fortsätta med förberedelserna inför denna dag och framför allt för att jag inte skulle ligga som ett bakisdoftande, utvakat lik i sängen denna morgon.
Jag fyller nämligen år idag. 48 Crash om jag ska citera Susi Quatro.
Ingen katastrof och ingen ångestkrash dock. Tvärtom.

Nu har vi masat oss ner efter frukost i dubbelsängen och paketöppningsom om det vore en bättre 50-årsdag. Jag fick massor jag är jätteglad åt! Nu ska jag dekorera min födelsedagstårta. Det blir Sachertårta, en av mina absluta favoriter! Livet är en fest.