Om hög puls per automatik innebar fysiskt…

Om hög puls per automatik innebar fysiskt arbete och kaloriförbränning så skulle jag fan i mig vara smal som en sticka under vinterhalvåret! Ikväll var det värre än vanligt när Leksand trots rent sjuklig otur till slut lyckades vända 1-3-underläge och vinna under ordinarie matchtid mot Växjö.Jag hade nästan gett upp matchen på förhand, för varje gång Leksand visas på Viasat hockey och jag ser fram emot en helig kväll i tv-soffan, så har det hänt något helvete här hemma. Är det inte vattenskador eller kortslutning i elsystemet så är det någon som blivit av med sin lägenhet eller har kris av något annat slag.
Så inte var jag särskilt förvånad när guldvolvon gav upp idag med en havererad katalysator och ett, låt oss säga, något läckande avgassystem. Det börjar kännas som pappan i filmen Masjävlar säger: Jag undrar vad det ska hända för skit idag då?
Men nu när Leksand äntligen vann så fick jag i alla fall så pass energi att jag fick upp gardinerna i vardagsrummet igen. Om de vinner på fredag kanske jag målar om någonstans eller anmäler mig till Vasaloppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.