Inte kan man sova en sån här natt. Fantastiska…

Inte kan man sova en sån här natt. Fantastiska bilder från Leksands utematch igår håller hjärnan igång. 17319 åskådare och en inramning som inte kunde ha varit mer perfekt. Det enda som gick snett var spelet på isen. Mora såg giftiga ut redan i förra mötet och de var ännu bättre nu. Hur mycketdet än svider att säga det så kan de nå riktigt långt i en eventuell kvalserie. Leksand har jag aldrig haft lägre förväntningar på än i år. För större delen av landet verkar det komma som en överraskning att Leksand får slåss i nya ”play-off-serien” (eller förkvalsserien som det faktiskt heter) för att ommöjligt ta sig till kvalserien. Men hallå! Vi har inte bättre lag än såhär. Vi satsar på långsiktighet och har inget i Elitserien att göra nästa år. Tvärtom är jag rädd för att det kan bli en tillbakagång på den inslagna vägen där man satsat hårt på en stomme med egna produkter. Vi har grymt många bra juniorer som behöver ett eller två år på sig. Och jag är beredd att vänta. Men visst svider det att hockeyfesten igår inte fick vara just en fest hela vägen fram. Det gör tillräckligt ont för att man ska ligga sömnlös i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.