Dubbelfirande

Idag fyller min mamma år. Det brukar omfatta den årliga logistikövningen för att alla vi barn och barnbarn som ska dit och fira, ska kunna åka på lite olika tider beroende på jobb och skola.
Alltså åker jag tillsammans med lillson, man och systerdotter till Umeå för att hämta Isa och Petter och sen åka raka spåret till Ockelsjö. Våran Julia åker med sina yngsta kusiner och min bror, när hon slutar jobba. Syrran åker direkt från sonens fotbollsmatch i Hörnefors senare ikväll. Allt löser sig.

Vi har dessutom dubbla saker att fira idag!
Stordottern som tar sin journalistexamen om en vecka ringde igår och nästan grät av glädje. Hon har fått en journalisttjänst och börjar sitt nya jobb redan dagarna innan examen. Med tanke på hur mediabranschen ser ut så kategoriserar jag in det under avdelningen högoddsare. Jag såg mest anställningsintervjun som en bra erfarenhet. Men hon fick den och jag är så himla glad för hennes skull.
Men vi får ställa in hennes examensfest. Hon åker på jobbresa till Dublin då! Det känns som en angenäm anledning till att ställa in ett firande.

2 kommentarer

  1. Monica Lundqvist

    Svar till Schtordottern (2011-06-01 19:48)
    Tja, eftersom jag inte sagt var du jobbar, än mindre vad du ska göra i Dublin, så är läget väldigt lugnt. Med undantag för att du gör affär av det här förstås 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.