Sommarkameler

Idag kom sommaren. Det säkraste sommatecknet av alla – Cirkustältet på åkern utanför mitt hus. Jag höll på traditionen även detta år och slog mig ner med ett glas vin på altanen i kvällsolen och lyssnade på cirkusorkestern och alla typiska cirkusljud. Då känner man att det är sommar¨!

Sen gick jag och storsonen ut för att flytta en gigantisk rabarberplanta och en jättetuva Rosenhallon. Uppenbarligen var vi också föda åt generationer av nyvaknade myggor som höll på att driva mig till vansinne.
Ungefär samtidigt var Stordottern på landskamp ikväll på Råsunda och såg Zlatan göra hattrick. Var finns rättvisan???

Övriga iakttagelser är att man blir rätt förvånad när man står öga mot öga med en kamel tidigt på morgonen.
Jag har även upptäckt att trots fint väder och målning i shorts, så är det sjukt, jädra, vansinnigt tråkigt att måla! Särskilt tre miljoner lister. Men nu ser jag i alla fall slutet på den oändliga historien.

Imorgon bitti blir det spännande att se hur jag lyckas uppliva mina vilande småbarnsmammegener. Småttingkusinerna sover här för att slippa lämnas på fritids hypertidigt i morgon bitti. Anton har bäddat ner båda två på sitt rum och tagit på sig ansvaret för att de kommer iväg med skolväskor, frukt och annat nödvändigt, så jag lär väl inte ta ihjäl mig direkt. Jag har säkert tid att klia på mina myggbett.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.