Som jag längtat efter att ligga i en solstol…

Som jag längtat efter att ligga i en solstol och göra ingenting i den här hemska värmen! Istället har jag skottat jord, burit sten och Brädoroch skrapat och målat till leda!
Ända till igår kväll när jag trampade en rostig, jordig fyrtums-spik genom både sko och fot. Den satt så pass att Isa fick bända loss den ur min fot och sen spola den ren med vattenslangen innan stora förbandsväskan åkte fram. Foten svällde upp rejält och blev förstås rödoch öm, fast mest på ovansidan. Det blev till att plocka fram kryckorna för att ens ta sig till sängen.
Efter en natt med molvärk ringde jag efter lillasyster för konsultation. Hon lade om foten, ringade in mitt röda parti, tog tempen och undrade hur jag hade det med stelkrampvaccin, vilket jag inte hadeen aning om förstås. Sen fick jag order om att hålla mig still med foten högt och ringa vårdcentralen direkt i morgonbitti om det inte blev värre innandess förstås. Så idag när jag äntligen fick ligga i solstol höll jag på att frysa ihjäl i blåst och kyla. Så värdelös tajming!
Nu ligger jag här med foten högt och har Ågren för all tid jag tappar, ja förutom att det ser ut som att jag har en klumpfot med brännskada. Jag gruvar mig för varje förflyttningoch förstår inte hur jag ska orka ta mig till farbror doktorn i morgon. Men det löser sig väl då och utejobbet ligger väl kvar gissar jag. Men skulle jagha fått önska bort några minuter från igår så skulle jag gärna haft den här skiten ogjord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.