Hall-å, hall-å

Jag är i nuläget högst osäker om jag överlever en kommande kvalserie. Jag har ett hjärta som slår i 180 och då leder ändå Leksand mot Bofors..ja eller BIK Karlskoga som de nu plötsligt heter. Spela roll. En ulv är alltid en ulv om än i fårakläder.
Såhär långt har helgen annars mest tillbringats i olika hallar. Igår simmade vi en timme i Hammarhallen innan vi åkte till Norrskenshallen för att packa ihop lillsonens lags grejer och åka på match i Kempehallen i Övik. Det blev sent hem och en lite dramatisk avslutning då en av lagkompisarna fick åka ambulans till sjukhuset i Övik. Precis som förra bortamatchen i den stan. Vi börjar ha vanan inne så att säga. Efter att ha packat in utrustningarna i Norrskenshallen var klockan midnatt.
I morse bar det iväg till Noliahallarna för att sonen skulle döma hockey och i morgon blir det Umeå Arena tydligen. Däremellan ser jag förstås TV-match från Nobelhallen medan man och son ser TV-hockey från Skellefteå Kraft Arena.
Jag undrar hur man skulle stå sig i en hall-frågesport? Man kanske borde skaffa någon sorts liten karta där man kunde sätta nålar på platserna för alla hallar man tillbringat de senaste åren i?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.