Bengalskandal

 

Fjällräven Center ringde just. Ja eller lillsonen som är där med maken och storsonen. Han var inte glad. Det flammade ju upp en bengalisk eld innan matchen i närheten av Skellefteåklacken. Modoiterna tog beslutet att plocka ut hela Skellefteåklacken för kroppsvisitering utanför arenan, för att se om det fanns fler bengaler. Först hade de fått vänta ute i kylan i 20 minuter innan de ens hade börjat och sen hade lillson och kompis hamnat längst bak i kön.  Det blev rätt kallt att stå ute i T-shirt ikväll så länge. Dessutom kom de inte in i arenan förrän det var knappt två minuter kvar av första perioden. Sonen var rasande. Han skulle kräva biljettpengarna tillbaka.
Dessutom hade någon av vakterna gjort sig lustig och sagt att Skellefteå hade tagit ledningen. Lögnare. Och om det stämmer som någon annan sa att förra matchen så tände Modo-klacken en bengal, men UTAN att man skickade ut Modosupportrarna för visitering – jag då undrar man ju faktiskt vad de håller på med.

Jag konstaterar att jag gjorde ett fantastiskt smart val ikväll. Just alternativen att stå ute i kylan hela första perioden mot att sitta hemma i ett varmt, tyst och ensamt hus och se matchen på TV med ett glas vin i nypan, kändes ju inte så svårt att välja mellan. Och eftersom sonen nu är inne i arenan äntligen så kommer naturligtvis högre makter att se till så att Skellefteå tar ledningen nu. Som kompensation för utevistelsen liksom. Eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.