Färglära för Lövare

Jag träffade en Lövare på färgaffären idag. Och är man Lövare så kan man i de flesta fall absolut inte hålla på ärkerivalen Skellefteå någonsin. Alltså höll den här mannen stenhårt på Modo igår. Men eftersom ingen av oss är en genuin anhängare av något av lagen som möttes igår, så kan jag ju kosta på mig att vara kaxig idag.

Jag: Åh, har du fått vårkänslor och tänker måla om?
Han: Inte jag, men frugan!
Jag: Jaha, blir det svart och gult idag då?
Han: Nej. Svart. Bara svart.

 

4 kommentarer

  1. Rantamor

    Här på maskrosvägen bor jag med en som absolut inte skulle hålla tummarna för Modo…och att välja mellan pest å kolera har han hejat på Skelleftå i dagarna =D
    Ikväll sitter han å håller alla sina tummar å tår för sitt Timrå….
    Jag säger bara d hockeyn föder känslor !!!!

    Tjingelingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.