The golden 50 #2

Jag gjorde min 50-årskontroll två veckor efter att jag fyllt 49. Hälsocentralen bokade inte in oss decemberfödda i rätt månad, eftersom så många brukar utebli i julmånaden. Jag fick liksom gå ett år i förtid för att konstatera att jag  var i utmärkt form. Hinner det ändras under detta år så det blir fel i statistiken??
Jag bestämde mig då för att det skulle få inleda min spaning efter tecken på att jag närmar mig den gyllene åldern. Min pricka av-lista. The golden 50 #1.

Idag observerar jag tecken #2. Jag ska klämma till de redan tillplattade frontfigurerna på min unga lekamen. Det är dags för mammografi. Jag har bara gjort den en gång tidigare för något jag trodde var ett par år sedan, och det var ingen stor grej. Då var jag mest irriterad på att jag fick vänta en massa. Man bokar fyra patienter till samma tid, för att många brukar utebli. Eller gjorde det då i alla fall. Tyvärr (eller åh vad bra borde det vara) kom alla som var bokade på min tid vilket saboterade min rationella tidsplan ordentligt. Idag är jag bättre förberedd. Jag har tom förmiddag och en oläst bok i väskan. Kom an med väntetiden bara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.