Morgonpip

Fantastisk morgon! Med positiva affirmationer kommer man långt! Ja, eller åtminstone över ytan för jag var så bedövat trött i morse. Men när man väl vaknat till liv och sitter i det tysta huset med sin tekopp så känns det inte så tokigt i alla fall efter rivstarten.
Vi hade det dock inte värst vad gäller rivstart. Tio i sju ringde Antons kompis och hade just blivit väckt för att bli inkallad som domare och undrade yrvaket om vi kunde bistå med fingervantar och skjuts till ishallen tio minuter senare. Väl på ishallen frågade jag om han hade sin visselpipa med sig och fick ett panikslaget NEJ till svar. Jag får ta med mig den när jag åker ner om en stund.

Däremot har jag intresserat lyssnat på alla mobiler vars alarm ringer lite överallt i huset just nu. Vi är tre som har samma signal, men eftersom jag har stängt av min och Anton är på ishallen redan så måste det vara Petters som ringt typ tio gånger nu. Han verkar trött.
Min mans alarm har en liten släpig melodi som jag åtminstone känner igen och jag hörde just hans steg i sovrummet.  Men för en stund sedan började någon sorts utomjordiskt pipande som jag inte riktigt kunde lokalisera. Jag var tvungen att ta en rundtur i huset och lagom till det slutade pipet.
Men det fortsatte med ett snoozat pipande i fyra omgångar så nu jag har lokaliserat källan. Isas kompis försöker tydligen ta sig upp efter nattens The Voice-sejour.
Återstår två ”oringda” mobiler, som inte lär ringa i första taget heller. Döttrarna har gissningsvis sovmorgon till långt efter första matchen är färdigspelad och storsonen avlämnad på tåget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.