Listigt

Min man har en fullbokad vecka framför sig. Han jobbar alla kvällar utom en och så har han bland annat en kurs om cannabis som han och hans chef Maria ska på. Eftersom det var så mycket olika tider att ha koll på har han strukturerat saken. Jag blev nästan rörd när han i bästa Monica-stil gjort en lista på alla olika tider han har nästa vecka, så att han ska komma ihåg när Maria hämtar honom innan kursen på onsdag till exempel.

Fast jag måste säga att för den oinvigde så såg inte den där listan så himla bra ut, där den låg på köksbordet.  Måndag och tisdag såg väl ok ut med tider hit och dit. Men sen.
Onsdag: Maria hämtar cannabis 8.30.

Jag hoppas hon ska hämta min man jag.

2 kommentarer

  1. Maria

    Ja efter några dubbelkollningar med tider hit och dit så fick han ihop en bra lista. Men jag kan hålla med om att det kräver betydligt mer övning i fall han ska bli en riktig listmänniska 🙂 kommer den där listan i fel händer så knackar väl snart polisen på min dörr för att kolla om jag har canabis hemma 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.