Nyckelfrågor

Jag fungerar inte riktigt ultimat alla tidiga morgnar. Däremot verkar mitt känslominne och min ryggmärgsreflex vara mycket alert!
Min man har ju haft en tendens att plocka på sig nycklar, vilket har försatt mig i en del irriterande situationer genom åren. Min lillebror döpte om honom till Sankte Pär för han borde ha en himmelskt stor nyckelknippa. 30 års nyckelkonflikt har gett en del reslutat och numera är han bättre på att hänga tillbaka dem i nyckelskåpet, även om jag fortfarande får leta igenom hans fickor i stress ibland.

 I morse blev jag halvt bindgalen på han hade tagit bilnycklarna till Chryslern och fick vända upp och ner på väskan för att hitta reservnycklarna så att vi skulle hinna till tåget. Adrenalinet pumpade kan jag säga. När jag kom ut på gården med reservnycklarna i högsta hugg hade jag plötsligt ingen bil!
Då först insåg jag att min man åkte till Skellefteå med Chryslern igår och inte kommer hem förrän ikväll.
Det var bara att vända in efter volvonycklarna och starta upp guldbilen, vilket jag ju egentligen redan visste att jag skulle idag. OM jag hade varit riktigt vaken och alert vill säga.
Känslan är snabbare än hjärnan ibland. Och jag måste somna i tid ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.