Igår var hon bara 20. Det firade vi med middag…

Från mobilen

Igår var hon bara 20. Det firade vi med middag på Levar hotell, bara vi två. Senare delen av kvällen såg jag min chans att få dela med mig av alla snaskiga detaljer från hennes förlossning. Hon lyssnade uppmärksamt och klämde i med ”usch” , ” fy”, ”men Gud” , ” va???” och lite andra stöttande inlägg. Strax efter midnatt blev hon 21 år och väldigt mycket äldre. Familjens prinsessa som i natt sover i sina alldeles nya Disneylakan!

Jag vet inte om det är vi som konserverar henne eller om hon helt enkelt är lite som Peter Pan?
Med tanke på att yngsta kusinen kom i prinsessklänning och en annan lillkusin konstaterade att Julia mest bara gillar prinsessgrejer, så måste det i alla fall vara en allmän sanning. Jag undrar om det håller i sig till hon blir gammal?

Hur som helst så har vi avslutat kalas del 1 med släkten och i morgon är vi på’t igen med kalas del 2 för kompisarna. Grattis Jullibull!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.