Nu är det fredagsmyyyyyys

Visst är det skönt att sitta hemma i soffan och mysa med ett glas vin, ömt omslingrad med maken medan de levande ljusen flämtar i draget från brasan? Fast nu har ju inte vi någon brasa förstås. Och  vinet är det sämre med eftersom jag måste ut och köra bil i snöfallet lite senare. Och maken jobbar, ena sonen dömer hockey i Umeå, andre sonen spelar innebandymatch så jag sitter hemma alldeles ensam i soffan åtminstone.
På TV är det Leksand-Asplöven och på min dator är det onlinerapportering från såväl Petters innebandymatch, som Antons domaruppdrag. I love it! Jag är onlinedrottningen med maximal simultanförmåga!
 I periodpauserna är jag döttrarnas egendom och har så här långt sytt två svarta kjolar, ett par röda kaninöron i rosettstil och färgat ett väldigt långt mellanblont hår rött. Så fort Leksandsmatchen är slut ska jag in till Umeå och hämta hem lillsonen som dömer sista matchen klar vid halv elva ikväll. Innan dess hoppas jag att jag hittat den fjärde lådan utklädningskläder där Julia tydligen har ett förkläde som hon måste ha i morgon. Något jag inte lär vilja leta rätt på före sex i morgon bitti när klockan ringer för ny färd till Umeå.
Är det sånt här som kallas fredagsmys?

2 kommentarer

  1. Åsa

    Underbart!
    Måste säga att hade jag fått välja första meningen men resten är tyvärr mer likt min verklighet också om än en hel del lugnare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.