Långa listan

Jag har jobbat som en galärslav. Följden av att kombinera det med det normalhektiska familjelivet är att jag sover för lite. På tok för lite. Och det gör mig förmodligen på dåligt humör. Ja eller så var det skitmatchen mot Djurgården !
På den ljusa sidan kan jag i alla fall rada upp en del. Bilen klarade ombesiktningen. Jag har bakat pepparkakor och lussekatter. Julklappshögen är påbörjad. Mitt bygga-in-bron-för-vintern-projekt är avklarat.
Sen behöver jag kanske inte hetsa upp mig för att Att-göra-listan snarare växer än krymper just nu? Eller det överhängande klimathotet som slår emot mig i alla dagens nyhetssändningar. Eller Gaza-konflikten.
Så idag ska jag dra ner tempot en liten aning. Eller en ganska stor aning. Jag ska sy ett par kuddfodral och gardiner till Julias rum men i övrigt bara se fram emot hockey ikväll. Visst låter det nästan meditativt??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.