Passa på

Från mobilen

Jag passar på. När ungefär alla barn befinner sig på olika platser i landet och den enda hemmavarande dottern sover djupt efter en partykväll i stan ( precis som sin far), så kan mamman göra precis vad hon vill!
Jag kan inte direkt säga att lovorden haglade när jag mms:ade ut bilden på min nyklädda julgran!
Åh, den gör mig alldeles lycklig!

Jag kan tillägga att granen ska göra mig glad i vardagsrummet ända fram till 23 december. Då får övriga familjen, i sann demokratisk anda,  sätta upp den gamla vanliga tråkiga gröna. Jag får se om jag flyttar ut  och bor i uterummet med den rosa då.
Mer kitsch åt folket!

En kommentar

  1. Åsa

    Helt underbar! Lyssna inte på familjen, vad vet väl de? 😉

    Jag försökte få maken att gå med på plastgran nu i lilla övernattningslägenheten. Ska visa denna till honom. Han gillar ju rosa. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.