Lösa Ilandsproblem

Mitt synnerligen händelsefattiga liv fortskrider i alldeles för snabbt tempo. Och det som behagar hända sorterar jag in under kategorin icke önskvärda händelser. Som att laddningslampan på bilen börjar lysa när man är i söderstaden och julhandlar.

Fast som alltid så kunde det ha varit värre. Jag satt på nålar hela vägen hem och höll andan och tummarna för att jag inte skulle bli stående på enfiligt längs E4 och bli överkörd. 200 meter hemifrån började ABS-lampan lysa, bilstereon fick frispel och andra diverse märkligheter som inträffar när strömmen är på väg att ta helt slut. Jag tog mig precis in på min gård.
En snabb telefonkonsultation hos lillebror gav diagnosen generatorbyte eller i bästa fall att remmen hade gått av. Det var remmen.
Remmen har alltid varit beställningsvara och man har fått vänta i tre dagar.  Nu hade de ETT enda ex hemma som jag la undan direkt.
Min himla snälla väninna hämtade upp remmen på väg hem från sitt jobb i stan så jag slapp åka in bara för det. Nu väntar jag bara på att lillebror ska ha tid att undsätta mig och att allt går på räls.
Tills vidare går alltså guldvolvon in som ordinarie i bilparken.

Veckans andra elände var att julklapp till sonen som jag inte hittade i stan tydligen fanns på IKEA, billigare och i exakt den kvalité han ville ha. Så trist att man inte kommer iväg dit då!
Det fina med det eländet var att en kompis lyckligtvis ska till IKEA i helgen så jag får den inhandlad. Hurra!
Det är ju liksom trevligt när även Ilandsproblem får enkla lösningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.