Tråkigheter

 Den här fredagen vill jag helst lägga till handlingarna. Jag var chaufför åt väninnan till ett veterinärbesök med hennes insjuknade katt som var väldigt medtagen. Det slutade på värsta tänkbara sätt och hon fick åka hem i tårar med tom bur. Sorgligt.

I direkt anslutning till det fick jag ett tråkigt sjukdomsbesked från en av mina nära.
Det sög det mesta av orken ur mig faktiskt.
 Det enda goda med att jag varit medvetslöst trött sedan jag kom hem, är att jag tror att jag kommer att somna omedelbart när jag lägger mig alldeles strax. Så snart tvättmaskinen har stannat ska jag hänga hockeyunderstället på tork och sova några timmar så att jag är pigg och glad i morgon bitti kl 04.00 när jag skjutsar Anton till ishallen. Då avgår nämligen bussen till Arvidsjaur för dubbla matcher. Livet rullar på.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.