Monica Wahlström, Vännäs

Inte en helgdag på veckodag förren juldagen…

Ja, det är kanske lite resfeber som sätter in. Jag har kikat på kalender.se och ser att det inte är en enda helgdag som infaller på en veckodag förrens till jul i Sverige.

Jag ska börja jobba omgående, och, jag funderade över när jag ska kunna åka tillbaks till Barcelona. Jag menar, jag ser mycket fram emot flytten, men Barcelona är ju ändå Barcelona…

En enda helgdag är det från juli och fram till jul, och den infaller på en lördag (1 november, alla helgons dag).

Bara att se till att ha toppenkul hela långa hösten med andra ord! Så kul att man inte hinner sakna Barcelona 🙂

3 kommentarer

  1. Karlavagnen

    Nämenjomen, äsch visst 17 måste du tillbaka å kolla så att Barcelona ligger kvar och att Dole kafé håller kvalitén samt att el drac (inte jag då, men ganska lika) i Park Guell är kvar, havet är lika vackert som alltid etc etc…

  2. Monica Wahlström

    Jo, visst finns en del att hâlla koll pâ minsann!

    Jag kan bara hoppas att det gâr att göra âtminstone en liten resa, kanske… Havet ser jag dock oftast inte sâ mycket av (jag är sâ integrerad att jag lever ”esquenas al mar….”) – och jag har ju en hel älv att glädjas ât frân köksfönstret i vännäs.Men, Dole-kaffe tror jag inte ens de firade vinnar-”baristas” klarar att göra!

  3. Karlavagnen

    Ok, jag kan ta på mig att åka och kolla och avlägga rapport om ditten och datten… Mot vackra rapporter om läget i norr… Hjorton, mygg, ren luft och trevligt folk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.