Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Ingrid Betancourt är fri!

Jag håller på att skriva färdigt min masteruppsats. Den ska vara klar i slutet av juli, och tiden är svår att hitta – sonen gillar INTE att jag sitter vid datorn. Därför använder jag all datatid till att skriva, jag läser inte tidningar, jag bloggar inte etc.

Men – nu har ju Ingrid Betancourt blivit frigiven! Det måste jag bara uppmärksamma. Det är en sådan där nyhet som jag får tårar i ögonen av. Om någon annan inte har haft tid att hänga med så har DN faktiskt skrivit flera artiklar, hittas här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=800891

Jag har lyssnat på henne i radiointervjuer, hon visar en ödmjukhet som är eftersträvansvärd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.