Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Lyssningstips!

Om ni är det minsta intresserade av Spanien, lyssna på Petrén i P1 från den 25 juni. Själv har jag inte haft tid att höra på hela programmet, men man har 30 dagar på sig i radiolyssnings’arkivet’ som finns på nätet.

http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/sandningsarkiv.asp?programID=2972 (scrolla ner till Petrén i P1 25 juni)

Själv ska jag lyssna klart vid tillfälle…

2 kommentarer

  1. Anna Malaga

    …alls att det är sâ slâende modernt *flinar*. Visst gâr det framât, men det är nog mest Madrid och Barcelona och Barskien de menar. Spanien är ju mycket större!

  2. Monica W

    Tänkte också på det, men, just ifrån min barcelona-horizont kan jag nog instämma! Hon jämförde ju mest med Frankrike och Italien, och där vet jag rakt inte hur det är… Det är väl som om folk hyllar flamenco, eller Erik och jag som funderar över om det verkligen är äkta tjurfäktningar i Bcn – något som du förstås ser som helt naturligt… Det går bara inte att stoppa in Spanien i en säck, det är så väldigt heterogent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.