Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Hjälp! Det regnar, hur ska jag nu göra???

Jag börjar jobba idag, och börjar mitt på dagen. Jag gissar att barnvakten gärna vill ha bilen, och hade självklart planerat att cykla till jobbet (nu när man bor så nära!!!).

Men – det regnar… Jag har inga regnbyxor! Det har ju faktiskt inte regnat sedan vi kom hit. Tidigare somrar vi har varit här har det knappt heller regnat.

Har hittat en regnjacka, och ett par stövelskor. Kan man ta på sig ett par jeans, stövelskorna och sen liksom byta om när man kommer fram? Det känns ju en aning ’chungo’, men det får nog bli så. Får nog åka till Umeå och shoppa på lördag, sonen har ju inte heller ens stövlar, än mindre galonbyxor. Hmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.