Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Mission completed!

(nej, Master-uppsatsen är inte klar, sâ kul blev det inte!)

IDAG har jag fått tag i gummistövlar och galonbyxor samt regnjacka till sonen. Nu är han integrerad och kan gå utomhus när det regnar och när det nyss har regnat, vilket inte varit så lämpligt med enbart sandaler och gympaskor… Fast jag undrar, säger man regnjacka om jackan som matchar galonbyxorna, eller säger man galonjacka? Grönt och skönt är det setet iallafall, och gummistövlarna så rejäla att jag känner mig präktig – varken delfiner, traktorer eller gräsliga dödskallar på hans stövlar inte, däremot är de fordrade.

Nu kan det regna hur mycket det vill, ska bli spännande att testa vattentätheten på detta med ’galonisarna’ som jag har förstått att det kallas (rätt gräsligt ord, må jag säga! Nej, det avstår jag nog från i fortsättningen…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.