Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Fördel Vännäs

Innan jobbet startar upp för dagen måste jag få dela med mig av min morgon! Jag har promenerat längs älven. Gryningens sista, tunna dimmstråk steg och försvann, och lämnade en absolut spegelblank älv åt dagen.

Har flera gånger dessa första veckor fått frågan ’varför flyttar man från Barcelona och till Vännäs?’. Det finns i skrivande stund inget av det Barcelona har att erbjuda som går upp mot dagens morgonupplevelse. Den klarblå himlen med sin strålande sol som speglar sig i älven, grönskan och att kunna uppleva detta på sin väg till jobbet, promenerandes.

5 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Det där lät ju väldigt trevligt. Tänk då på alla som bor på betydligt tristare ställen än Barcelona. Jag tycker att vi borde ta nya tag när det gäller att påminna utflyttarna om att de är hjärtligt välkomna tillbaka!

 2. Anna Malaga

  Hur gâr det pâ jobbet? Har dagis börjat??
  Vad skönt att höra att allt har gâtt sâ bra, kram!

 3. Monica W

  Ja, Karla! Flytta hit!!!!! Tänk sâ kul det skulle vara! Jag kan speja pâ bra boende. Bara en halvtimme frân flygplatsen och Umeâ där allt finns som man kan önska! (förutom ett dole-café möjligen…)

 4. Karl-Gustav "Kalle" Sjöström

  Hej Monica!
  Jag minns dig nog från tiden på länsstyrelsen och jag minns dig som en mycket skärpt och trevlig tjej dessutom.

  Jobbar du åt kommunen nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.