Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Första regndagen

Idag har det regnat rejält hela dagen. Det är den 21 juli, och jag och sonen landade i Umeå den 26 juni. Jag funderar och funderar, men tror faktiskt inte det har regnat en hel dag sedan vi kom. Det har kommit någon skur här och där, det har varit dagar med mer eller mindre molnighet, det har varit ett par riktigt kalla dagar, och sen har det varit sol i olika långa stunder och med varierande temperatur.

Så – jag har till och med vattnat i trädgården vid nåt tillfälle och tycker dagens regn är riktigt bra! Alltså – inte har det varit så dåligt väder, och jag gillar ju inte längre när det är allt för varmt.

Gillar svensk sommar, med andra ord!

2 kommentarer

  1. Karin

    hur är det i Spanien, regnar det överhuvudtaget på sommaren? Här i Israel har det inte regnat sedan maj och det rä ju faktiskt lite tråkigt i längden..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.