Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.moni[email protected]

Soldränkt vit strand och 23-gradigt vatten – eller sprakande höstlöv mot en gråblå himmel

När jag var ute och hämtade tidningen nu på morgonen var det ett märkligt vackert ljus. Himlen med en sällsynt gråblå färg, som den inte kunde bestämma sig för att vara molning eller klablå, och solmorgonstrålar som lyser upp björkarna vid sidan av huset. Jag stannade upp och försökte insupa skönheten.

När jag gick in mindes jag en kompis i Barcelona blogg som jag kikade på igårkväll. (www.agrell.com) Hon har skrivit ’tigger om stryk’ i rubriken och kort nämnt att familjen varit ute på en strand och badat. Jag gissar att detta var för ett par dagar sedan.

Jag kände att ska jag idag välja, finns det ingen tvekan. I år föredrar jag hösten! Inget säger att jag har en helt annan inställning en annan slutet-av-septemberdag om några år, men just här och just nu ska jag intensivt njuta av hösten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.