Monica Wahlström, Vännäs

Snöskottning

Idag är jag ledig på förmiddagen,och när vi sett det osannolikt vackra landskapet utanför oss, stack jag snabbt ut och skottade. Garageuppfart, framför ingången, vid postlådan och soptunnan.

Jag tycker inte det är det minsta tråkigt att skotta snö. Men, jag har förstått att det anses vara en tråkig syssla. Eller? Till och med hörde jag en kommentar på stan, det var ett av de första snöfallen och vi såg nog ut som lyckliga småbarn, när en dam i 60-årsåldern log och sa – du har nog inte skottat mycket i dina dar.

Först blev jag lite smickrad, hon tyckte nog jag såg väldigt ung ut! Sen tänkte jag, jaha, man kanske SKA tycka att det är tråkigt?

Jag återkommer om några år, men än så länge önskar jag hellre att det snöar mer än att det inte inte skulle göra det pga att man då måste skotta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.