Monica Wahlström, Vännäs

Nytt och fräsht!

Jag har ju bestämt mig för att omprioritera min tid, och i detta har jag bestämt mig för att sluta blogga.

Men, efter att ha sett Jan NilssonsHans-Inge Smetanas och Kalles bloggar kan jag inte låta bli att skriva lite…

Jag får nog dessutom FÖRSÖKA att hitta någon liten stund då och då, för att bryta gubbväldet bland vännäsbloggarna, så feminist jag är! 

Jag kan inte utlova ett väldigt regelbundet bloggande, men jag ska allt göra ett litet försök.

Många tankar av politisk karaktär har jag. Men, om jag verkligen kommer att satsa på kommunalpolitiken, det återstår att se, då jag inte riktigt vet hur min arbetssituation kommer se ut från och med hösten….

För övrigt kan jag bara meddela att 12 grader och regn definitivt inte är sommarväder i Barcelona, utan rejält vinterväder…. Vi håller tummarna av en ALLDELES SPECIELL anledning för att det ska vara soligt på lördag. www.yr.no lovar faktiskt sol just på lördag. Jag har skrivit ett tackmail till den norska vädersajten, faktiskt!

6 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Välkommen tillbaka Monica! Hoppas att få se mer av dig. Utan att veta att du skulle uppenbara dig här ser jag ju nu att jag skrev ett blogginlägg till dig. *s*

 2. Hans-Inge Smetana

  Vad bra att du fortsätter bloggandet Monica. Även om vi träffas rätt ofta i korridoren på jobbet. Kommunpolitiken är intressant och det finns mycket att göra. Så välkommen i det gemensamma arbetet även om du redan är med i arbetet ”på andra sidan” (tjänstemannasidan).

 3. Monica Wahlström

  Svar till Hans-Inge Smetana (2009-07-10 15:30)
  Bra att du är ute ikväll! Själv hâller jag pà med bröllopsförberedelser, men vi har ju tvâ klipper ute frân vàr korridor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.