Monica Wahlström, Vännäs

Barças gräsmatta

Idag har jag anlagt en rabatt. Det är ju en del jobb med att gräva bort gräsmattan, och jag minns ett tv-program som jag fashinerat fastande framför i Barcelona för ett par år sen. Det handlade om personerna som har som heltidjobb att underhålla gräsplanen vid Camp nou, hemma-arenan för Futbol Club Barcelona.

Det var tusen och en detaljer minsann. Väldigt kort efter avslutad match var dessa personer ute på planen för att omsorgsfullt reparera och fixa till.

Min man har för övrigt berättat att vår lille, alldeles strax fyra år gammal efter ett par veckor i Barcelona och på katalanskt sommardagis har blivit ett inbitet barça-fan!

Nu talar han flytande katalanska, och trallar på barça-hymnen i lekparken. Minsann!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Núria

    Hej Monica! Hittade din blogg av en slump och läste att du har bott i Barcelona och är gift med en katalan! Själv kommer jag från Barcelona och har bott i Sverige sedan 2002. Jag bor för närvarande i Luleå och håller på med ett projekt för att kunna ”samla” katalaner som bor i här (eller i ”närheten”) och som vill träffas för att umgås eller bara hålla kontakten. Har du tid och lust så får du gärna titta in i hemsidan, som snart kommer även att länkas till en blogg på katalanska som jag nyss börjat.
    Molta salut i espero tenir noticies teves!!
    Núria.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.