Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Vård- och omsorg

Jag fortsätter redogöra för de frågor jag ställt till allianspartierna. (OBS! Det är säkert massor av "sakfel" i exemplen, men, det handlar mer om att få korn på prioriteringar/värderingar).

3. Vård- och omsorg. Kvalitet versus personalbehov, hur ser ni på en bättre vård för brukaren med samma personalbemanning veckans alla dagar kontra personalens behov av att ha mindre andel helgtjänstgöring (gå från var tredje helg till varannan)?
4. Privata initiativ/entreprenader/intraprenader – vad är viktigast, möjlighet att öppna upp för alternativ eller möjligheten till effektivisering genom styrning av resurserna totalt sett?

Det skulle vara intressant att få en reflektion från det röda blocket i dessa frågor också!

4 kommentarer

  1. Monica Höök

    Hoppas du inte bara tänker redogöra för frågorna utan också för svaren. Jag kan tro att jag röstar i kommunen utifrån riks-perspektivet eftersom det är mestadels det man får se i debatter i TV osv.
    Monica Höök

  2. Therese Granqvist

    Hej, jag heter Therese och hittade till din blogg via google. Jag har en liten fråga som jag gärna skulle ställa privat. Det är så att jag gärna skulle komma i kontakt med en person som jag tror ev kan arbeta på din arbetsplats. Det skulle betyda väldigt mycket för mig, så om du har lust så får du jättegärna skicka ett mail till mig så ska du få namnet. Vill inte skriva det såhär på nätet, och hittade ingen mailadress till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.