Monica Wahlström, Vännäs

Tungt ”Debatt”

Hamnade en bit in i programmet. Det var just det där med mina värsta farhågor som diskuterades. Hur det tydligen inom partierna – bland annat på grund av partisystemet, blir väldiga stridigheter runt nomineringar och annat. Värst verkar det vara i ungdomsförbunden.

I Vännäs verkar dock det största problemet vara att få tag i folk. Jag har ju hört någon lite skämtsamt säga att man kanske skulle annonsera på Blocket – platser i nämnder. (inte från mitt parti dock!)

Känns tryggt och bra med Vännäspolitiken, hoppas inte det blir så mycket personstridigheter!

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Politikern

    Annonser på Blocket är inte så dumt som det först kan verka, man måste finnas och synas där folk finns. Är det med seriöst att annonsera i Expressen? Alla nya förslag som flyttar politiken närmare vanligt folk välkommnas, så det var ”synd” för er att det inte var ditt parti som hade det förslaget, det var nog ett ungdomligare parti!

  2. Monica Wahlström

    Svar till Politikern (2010-04-14 06:34)
    Observera att jag inte lagt någon värdering runt att annonsera på Blocket! Jag tror definitivt att man behöver söka nya vägar. Men, såvitt jag vet har man inte funderat över detta sätt i Folkpartiet. Men, som Kalle skriver häruppe tror jag man annonserat. Men, jag har bara varit med ett par veckor så än har jag inte stenkoll 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.