Monica Wahlström, Vännäs

Nanokredit????

Jag har fått ett mail som meddelar att jag tyvärr inte kan få den kredit jag ansökt om vid första lånetillfället. Men, om jag skickar ett sms eller ringer ett telefonnummer ska jag kunna få 2000 kronor.

Jag har självklart inte bett om någon kredit. Fast jag blir förvånad över mailet – jag har gmail och brukar inte få så mycket skräppost. Sen hänvisas till ett 08-nummer, lite mysko?

Ska överväga att ringa dit och be dem ta bort mig. Fast tänk om det ÄNDÅ skulle vara ett betalnummer, trots att det verkar vara ett stockholmsnummer?

Sätten att bli lurad på ökar nog med de nya teknologierna…

2 kommentarer

  1. Björn

    Att svara på spam är oftast det sämsta man kan göra. Det enda som händer är att din epost får en liten flagga bredvid sig: ”AKTIV!” och sedan säljs den tillsammans med alla andra aktiva adresser vidare på nätet.

  2. Monica Wahlström

    Svar till Björn (2010-05-21 07:21)
    Jo, det inser jag naturligtvis när jag läser din kommentar… För ett ögonblick blev jag lite paranoid, tänkte att kanske någon annan försökt ”dyvla” på mig en kredit och tja… Du har nog rätt, det är nog en helt vanlig spam som tagit sig igenom filtret. Tack för din upptänksamma kommentar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.