Monica Wahlström, Vännäs

En dag i trädgården…

Idag hade jag tänkt försöka göra i ordning några pallkragar för utplantering. Det var mycket mer fixande med det än jag tänkt. Jag ville försöka få avdelat mellan, och förhindra att det växer en massa, så jag la ut plattor. Nu har jag inte gjort någon "riktig" plattläggning utan improviserat lite. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Har iallafall träningsvärk lite överallt. Imorgon hoppas jag bli färdig, tänkte avsluta med lite stenkross, och sedan täckbark ut mot gräset. Och sen hoppas jag få ner lite presumptiva grönsaker också!

Jag kan inget om trädgårdsskötsel, men fick fantastisk squash förra året. Så i år ska jag prova lite mer saker.

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-05-24 23:36)
    Det är synd att VPS inte har möjlighet att sälja sina egna, nyproducerade pallkragar till enskilda med trädgårdsaspirationer. Det får de nämligen inte, av någon anledning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.