Monica Wahlström, Vännäs

Sommar, sol och snart val

Oj så mycket som ska hinnas med just nu! Förutom jobb, trädgård, husbestyr och gäster från när och fjärran (mest från fjärran) ska man helst planera valkampanj, personvalskampanj och fundera över vad som är viktigast för Vännäs (det är inte så enkelt nämligen, berätta gärna vad DU tycker är viktigast också, stimulans i funderandet är inte dumt!).

Och semester är det inte förren i augusti. Nåväl, det är ju ljust och soligt ute, så energin räcker längre än på vintern!

2 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Hej på dej Monica! Jag har just undrat vart du tagit vägen? Hoppas att du inte förtar dig med alla åtagandena. Du bor ju på en av de vackraste platserna i Vännäs och du måste ta dig tid att sitta och ”tomgloo” över vattnet! Det ä Lasse Berghagen som myntat det begreppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.