Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Kampanjande

Folkpartiet i Vännäs har gått tillbaka med 1 röst i kommunalvalet. Det känns väldigt tråkigt. Däremot är mandatfördelningen oförändrad,och vi får fortsatt 2 mandat i fullmäktige.

Jag tror att vi behöver analysera vår kampanj ordentligt internt i partiet. Själv har jag vid sidan av allmän kampanj bedrivit personvalskampanj. Det är inte särskilt troligt att jag kommer in i fullmäktige. Det är kanske inte omöjligt, personvalsrösterna räknas för sig, och resultat kommer någon gång nästa vecka, om jag har förstått det rätt.

Jag hade hoppats att Folkpartiet skulle gå fram ett mandat, och att jag skulle kunna kryssa in mig på ett tredje mandat.

Jag är besviken. Mitt mål och min stora förhoppning var att komma in i fullmäktige. Så blir det troligen inte. Å andra sidan – jag har varit engagerad en mycket kort tid. Nu blir det till att samla ihop, tänka framåt och arbeta mot nästa val. Tyvärr kommer jag nog inte att kunna arbeta för Vännäs under dessa fyra år eftersom jag troligen inte fått förtroendet från Vännäsborna för detta. Men, jag kan arbeta för partiet och följa kommunpolitiken som en engagerad medborgare. Jag kommer igen om fyra år, förhoppningsvis med ett starkare och bättre lokalt Folkparti!

6 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-09-22 09:32)
    Ja, jag tycker ju att jag står på rätt lista, men, inte du! 🙂 vi får väl se hur många vännäsbor som slutligen känt förtroende dör mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.