Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

8 röster från fullmäktige

Då verkar det vara klart. Rösträkningen. Jag gläder mig åt att nu när allt är kontrollräknat har Folkpartiet gått fram 5 röster jämfört med förra valet. Visserligen har andelen gått ner en aning, och det är ju tråkigt, men valdeltagandet har ökat (vilket i Vännäs gynnar S+V).

TACK alla 42 personer som kryssat mig! Det gör mig väldigt glad! Jag har fått över 13% av alla personröster i Folkpartiet i Vännäs. Jag är rörd och mycket tacksam över detta. Jag har ju väldigt nyligen engagerat mig i partiet.

Reglerna är dock sådana att det inte är nog med minst 5 %. Man måst OCKSÅ ha minst 50 röster. Därmed är jag inte med i kommunfullmäktige i Vännäs.

8 röster är inte mycket. Men, så här är sakernas ordning (dessutom har jag inte så många kompisröster, då stora delar av min bekantskapskrets är med i andra partier, åt det röda hållet 🙂

Nu blir det att satsa på partiarbete i fyra år, där kan man också göra nytta hoppas jag. Kommunpolitiken blir det förhoppningsvis mer av efter nästa val!

2 kommentarer

  1. Anette Norberg

    Vad trist att det inte räckte ända fram. Hade verkligen hoppas på att du skulle komma in i fullmäktige. Tror verkligen att du skulle kunnat göra mycket gott där. Men om fyra år då har du säkert din plats. En sak till.. på tal kompisröster- här har du en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.