Monica Wahlström, Vännäs

Unga entreprenörer!

Agnäsbacken – och Bjurholm – får en riktig injektion av ungt, nytt, företagande. Gedigen erfarenhet av aningens mer avancerad skidåkning får man nog utgå ifrån att Jenny och Thomas Stensson har, efter att ha bott flera år i skidåkningens mekka, Schweiz.

För oss vännäsbor kan en utvecklad Agnäsbacke nog vara ett bra alternativ någon gång då och då, för att få lite variation från Middagsberget.

Bjurholms kommun har föredömligt stöttat idén genom att ställa upp för att underlätta för etableringen, genom att sälja mark till paret.

Jag hoppas att Vännäs ska kunna locka andra unga entreprenörer, och att kommunen då gör allt för att vara tillmötesgående och inspirerande. Vi behöver mer företag, och det vore extra kul att kunna locka unga entreprenörer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.