Monica Wahlström, Vännäs

Förtroendefullt uppdrag!

 I morgon ska jag för första gången medverka i nämndsarbete som folkvald ledamot. I mitt vanliga arbete är jag titt som tätt "i nämnden" men som tjänsteman. Nu ska jag i plan- och miljönämnden medverka som en av beslutsfattarna. 

Det ska bli mycket spännande! Tyvärr är jag inne i en en väldigt stressig period i mitt arbete (anledning till att jag inte skrivit och inte ens läst (!) bloggar på ett par veckor) – så nu ska jag resten av kvällen ägna mig åt att läsa in handlingar som kommit på posten inför nämndssammanträdet.  Jag hade gärna ägnat mer tid åt att läsa på, men får nog en del bra information i morgon, då vi startar med en informationsförmiddag. 

Så småningom hoppas jag återgå till normala arbetsrutiner, och då även kunna ta upp mitt bloggande!

2 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Välkommen till Plan o Miljönämnden, Monica!Jag har avslutat söndagkvällen med att läsa alla handlingar jag också och till sist se igenom VK-bloggen. Även om nämnden har blivit nedbantad så hoppas jag att du kommer att trivas med ditt uppdrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.