Monica Wahlström, Vännäs

Folkpartiet i Vännäs

Ett stort tack till Folkpartiet i Vännäs som i torsdags valde mig till ny ordförande!

Jag är fortfarande ny i partiet, och därmed särskilt hedrad av förtroendet som partiet visar. Jag ska göra mitt bästa för att föra folkpartistisk politik framåt i Vännäs, tillsammans med de erfarna medlemmarna i styrelsen och i partiet.

Känner du själv ett intresse för politik?

Att engagera sig i ett parti kan vara allt från att vara en mer passiv stödmedlem till att ta vara på möjligheten att få insyn och information om vad som händer i vår kommun. Samt med stora möjligheter till att aktivt medverka, fundera över motioner man kan skriva och hur och vilka frågor man vill sträva efter att driva.

Kontakta gärna mig om du har frågor, funderingar eller förslag!

[email protected]

10 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Ja jag måste hålla med Kalle. Dina partikamrater är kloka. Med dej som lokal partiledare bäva månde andra partier 🙂
    Men nu är vi ju kollegor liksom…
    Roligt med nya kvastar i politiken.

  2. Monica Wahlström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-03-19 10:37)
    Tack Karl-Gustav! Just denna typ av uppdrag är ganska enkla att granska, så hur klokt det var får vi nog någon form av bekräftelse på vad det lider 🙂

    Jag är en person som har fullt upp, men ser detta som min hobby, och en intressant och rolig fritidssyssla måste man ju ha för att må bra! Du är välkommen att besöka oss i Folkpartiet!

  3. Margareta Vigren

    Grattis Monica!
    Vad kul att du har tagit emot Fp:s ordförandeklubba här i Vännäs! Många föreningar är nog i den situationen att de behöver yngre, oförstörda krafter och inte minst våra politiska partier. Men det ena brukar lätt bli mer och mer, så jag hoppas du inte drunknar i alla uppdrag! Se till att du omger dig av många kamrater som delar det praktiska arbetet!

  4. Monica Wahlström

    Svar till Margareta Vigren (2011-03-19 17:53)
    Tack för rådet, ska försöka hålla lagom nivå! Det finns ju vissa naturliga begränsningar i form av familjen samt jobb, så det blir så mycket hobbytid som finns över!

  5. Vännäsbo

    Grattis Folkpartiet! Att ha en ordförande som flera gånger påpekat sin syn på att blockpolitik och Allians är viktigare än Partitillhörighet känns ju klokt!! /Vännäsbo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.