Monica Wahlström, Vännäs

Att värva umebor till kranskommunerna?

 En ganska infekterad debatt om Nordmalings värvningsförsök av inflyttare har pågått en tid. Jag ser att Lennart Holmlund är nära Anders Ågren i frågan. Dessutom hänvisar Holmlund till Tväråbäck, som gör en egen kampanj. 

Jag måste säga att detta på ett sätt förstoras upp väl mycket. Ärligt talat, visst tänker nog alla kranskommuener att vi är mycket konkurrenskraftiga gällande våra villapriser.

Vännäs med ett läge väldigt nära lockar självklart vissa umebor, det är väl ganska naturligt. MEN, att man som kommun, med nära samarbete som vi i kranskommunerna dessutom naturligtvis gynnas väldigt mycket av ska gå rakt in och direkt vända oss till umebor i en offensiv kampanj, det är väldigt tveksamt. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.