Monica Wahlström, Vännäs

En eloge till VK som live-rapporterade under fullmäktigemötet i måndags!

Det satt en tapper person från Vk och live-chattade under kommunfullmäktigemötet. Mötet blev ju långt, och många ord sades. Tyvärr hittar jag inte om referaten finns kvar, men det var ett utmärkt sätt att låta andra än de i salen följa med i debatten. 

Att det inte finns något sådant sätt vid övriga ärenden och att på fullmäktiges möten i vanliga fall kunna följa med i inlägg och anföranden, är anmärkningsvärt. Helst skulle det vara web-utsänding med kamera, eller åtminstone en länk där man kunde höra inläggen. 

Det får vi hoppas kan införas snarast!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.