Monica Wahlström, Vännäs

Konst vid Vännäs gräsligt fula huvudinfart

Vännäs har nog Sveriges fulaste huvudinfart. Detta när den tidigare huvudinfarten, längs älven, förmodligen är en av landets vackraste. För tillfället är det mycket oklarheter angående hur den sträckningen ska se ut i framtiden. Inom Folkpartiet kommer vi framgent att kämpa för att den infarten blir kvar.

Vid den gräsliga huvudinfarten, just när man svänger av väg 92 – konstvägen, finns i allafall ett konstverk. Det är Eldsoffan, av Ulf Rollof. En del av Konstvägen Sju Älvar. Om du klickar på denna länk kan du höra ett radioinslag om Eldsoffan, där också Anna Björkholm intervjuas, hon är Vännäs representant i Konstvägen.

Eldsoffan är en liten tröst för fulheten i övrigt…

Fotot är taget av journalisten vid P4, Anna-Lena Forsberg.

2886457_520_290

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.