Fria Demokraterna Nordmaling

Nästa steg, nästa år!

Så har vi ett nytt år framför oss, det första av fyra i denna mandatperiod. En period som inte har börjat så som många hade trott eller önskat om vi tittar högst upp på regeringsnivå. Det som sker där, påverkar oss i Nordmaling, allra mest utifrån den budget som antagits på regeringsnivå, där berörs vi lokalt redan idag, detta i sin tur ställer till det en hel del och vi måste tänka långsiktigt, verksamhet är otroligt viktigt men att bygga verksamhet utifrån bidrag har aldrig varit särskilt smart, varken förr eller senare.

Mer lokalt för oss Fria Demokrater så jobbar vi alla vidare, vi kommer inte att slå av på takten, eller vårt engagemang, men helt klart så är vi på kanten när det gäller insyn och möjligheten att kunna påverka i samma utsträckning som tidigare.Det som är närmast nu är budgetarbetet för 2020, samt att vi ska se över målen som ligger till grund för i vilken riktning vi vill att Nordmalings kommun ska arbeta mot i framtiden, dessa mål ska ses över, vilket är nödvändigt.

Vi kommer under helgen som kommer lämna vår lokal och för Er som önskar kontakt med oss så är det till gruppledaren, Monica Jonsson 070/224 39 29, eller partiets ordförande Tomas Johansson 070/37 29 754. Våra måndagsträffar kommer att fortsätta, men i skrivande stund så är det inte helt klart vart vi ses, för dig som önskar besöka oss kontakta vår ordförande Tomas.

 

Slutligen så önskar styrelsen Er alla ett riktigt Gott Nytt År.

fågel

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Senaste kommentarerna
  Kategorier
  Arkiv
  RSS Nytt från vk.se
  december 2018
  M T O T F L S
  « nov   feb »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31