Earth Hour 2010 – släck för en ljusare framtid

Glöm inte att delta i Earth Hour lördagen den 27 mars mellan klockan 20.30 till 21.30. Det är världens största klimatmanifestation och det enda du behöver göra är att i en timme släcka ljuset som visar ditt stöd för klimatet. Hoppas att många deltar i denna manifestation !

 

2 kommentarer

  1. Lennart Vilhelmsson

    Detta är väl det löjligaste som någonsin hittats på. Att för en timme släcka ner allt? Vad vinner man på det? Absolut ingenting. Jag kommer i alla fall inte att delta i detta miljölobbyjippo. Jag värnar miljön på annat sätt. På sommarbilen (Saab 99 -82) har jag installerat en kat-renad turbomotor, för att kunna njuta av bilkörningen med rent samvete. Jag eldar med pellets, sopsorterar, använder motorvärmare på vinterbilen, har lågenergilampor mm. Så jag drar definitivt mitt strå till stacken.

  2. Nasser Mosleh

    Svar till Lennart Vilhelmsson (2010-03-22 21:17)
    Hej Lennart!
    Att släcka lyset 1 timme är bara en symbol som du förstår och jag ser att du har hittat dina egna sätt att hjälpa miljön här i världen , och det är ett plus 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.