Earth Hour är inte bara en timma !

Earth Hour är inte bara till för att reducera förburkningen av energin tillfälligt, utan meningen bakom det hela är att få människor intresserade av miljöfrågor och därmed leva lite mer sparsamt utan onödigt slöseri.

En undersökning visar att att norrlänningarna är mest positivt inställda till Earth Hour, där vi i Västerbotten hamnade på en andra plats när man undersökte alla Svergies län. Det var jämtland som hamnade i första plats. Det kanske beror på klimatförändringen och att man tar miljön på större allvar, samt att kommunerna har varit bra på att informera angående Earth Hour.

Jag tror iallafall att vi är på rätt väg och det börjar alltid med att en själv tar ansvaret med att leva miljövänligt !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.