Från Tahrir torget till presidentpalatset

Det var en lång dag som började med att man åkte till tahrirtorget där folk från hela Kairo samlades för att protestera mot president Morsy. Dessa människor har dock olika mål, några av dem är missnöjda med att de muslimska brödraskapet har tagit över makten i landet, några vill att presidenten skall avgå, några vill att han ska ta drastiska beslut som de anser är korrekta, några vill att han bara ska fixa el och bensin problemen i landet och några vill att militären ska ta över makten igen i Egypten. Demonstration i Kairo har hittills varit väldigt stabil och fredlig jämfört med andra ställen i Egypten som har krävt dödsoffer och många skadade. Fortsättning följer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.