Tack så mycket!

Igår valdes jag att stå som förstanamn på MPs valsedel inför kommunvalet här i Umeå. Jag är hedrad och tacksam för förtroendet och jag ser fram emot ett framgångsrikt och ett fantastiskt samarbete med de andra kandidaterna i MP Umeå.

En kommentar

  1. Torbjörn

    Grattis Nasser! Jag tror att mp kommer att locka en ”uppsjö” av framförallt yngre väljare, studenter och barnfamiljer. I stadsdelar som Tomtebo, Ersboda och Ålidhem kommer ni att kunna ”sopa mattan” med de föråldrade partierna som tex (S) som fortfarande styrs av den gamle. Han lockar inga unga väljare alls! Nej ni ligger helt rätt i tiden och ni prioriterar en orörd natur framför olika typer av ”byggnadsmonster” som stjäl resurser från vår gemensamma välfärd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.